Buiten schilderwerk

Buitenschilderwerk

 

Strak in de lak
Een huis of kantoor wat strak in de lak zit heeft een verzorgde uitstraling. Natuurlijk wilt u die zo lang mogelijk behouden. Dit bereiken we met een goede voorbereiding, a-kwaliteit materiaal en moderne technieken. Wij besteden veel aandacht aan de voorbereidende werkzaamheden, zoals ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren. Bij het schilderen gebruiken we alleen hoogwaardige verven, lakken en gereedschappen. We passen onze eigen moderne werkwijze toe. Samen zorgt dit voor zeer strak en duurzaam schilderwerk wat erg lang mooi blijft.

Buiten gevels:
Zijn de gevels van uw pand geschilderd, dan komt daar heel wat bij kijken. Zomaar overschilderen zonder een goede voorbehandeling kan grote gevolgen hebben.

Wij inspecteren de verflaag grondig op o.a. hechting, vocht, ondergrond, vuil aanhechting, algen en mossen begroeiing.
Samen met onze verf technisch adviseur kunnen we een passend verf systeem adviseren.

Reinigen:
Het reinigen van de gevels is van groot belang, als dit niet goed gebeurd kan de nieuwe verf laag gaan bladderen en hebben algen vrij spel om door te groeien. Na het reinigen worden de gevels in gespoten met een algen en mossen dodend middel.

Met de juiste voorbereidingen gaat de buitenmuurverf minimaal 10 jaar mee. Korteriki Schildersbedrijf schilderwerken geeft u daar zelfs de garantie voor.

Onderhouden:

Na een grote schilderbeurt is het van belang dat uw woning jaren lang in top conditie blijft.
Wij kunnen u een onderhoud plan aanbieden, geheel afgestemd aan uw criteria en mate van vereiste onderhoud aan uw woning. Met ons onderhoud plan blijft uw woning voor vele jaren beschermd.

Vrijblijvende offerte Buitenschilderwerk

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Wij komen graag bij u kijken voor uw buitenschilderwerk.


Bel direct
Vestiging